• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Cum functioneaza

Interviu: Aceasta este partea în care facem cunoştiinţă cu clientul nostru şi încercăm să stabilim situaţia curentă a afacerii sale precum şi obiectivele pe care doreşte să le atingă prin produsele pe care le vom oferi.

Cercetare: Odată colectate informaţiile necesare de la client, analizăm oferta concurenţei, cum putem noi contribui la învingerea acesteia şi ce fel de tehnologii putem utiliza în acest scop.

Proiectare: Venim cu un plan tehnic și de marketing adaptat sarcinii pentru care am fost aleşi şi analizăm ce este și ce nu este posibil, pregătind materialele pentru următorul pas.

Design: Un prototip al produselor ce trebuie create este construit, testându-l pentru a vedea dacă reprezintă un concept fezabil. Odată ce am identificat soluţia, trecem la implementare.

Asamblare: Pasul de pre-lansare în care toate ideile capătă viaţă şi se materializează sub forma unui produst finit, pregătit pentru livrare.

Lansare: Livrarea produsului după testare riguroasă şi asigurarea funcţionalităţii atât conform cerinţelor clientului,  cât şi conform standardelor noastre de calitate.

Evaluare şi optimizare: După terminarea proiectului, analizăm succesul efectiv şi bazându-ne pe informaţiile colectate, tragem concluzii care să permită îmbunătăţirea produsului în versiunile ulterioare.

services-ro
Xander Advertising - www.xanderadvertising