• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Servicii

Aici veți găsi toate informaţiile ce v-ar putea interesa în ceea ce privește modul de lucru ca și echipa dar și companie. Aruncați o privire asupra diagramei pentru o incursiune în procesul de producţie sau vizualizați domeniile noastre de activitate, a căror prezentare am încercat să o facem cât mai concis.

services-web-design

Design & dezvoltare web

Doriți un website eficient care să își atingă scopul și să producă rezultate?

Dacă răspunsul este DA atunci ați nimerit unde trebuie, dar vă prevenim că pentru a atinge un astfel de rezultat nu este suficient să contractați serviciile noastre de creație grafică și dezvoltare website-uri ci va trebui ca în același timp să lucrați împreună cu noi.

Da! O pagină web eficientă nu are nevoie doar de un design atrăgător și de programare web care să respecte ultimele standarde web. Pentru ca un website să își atingă scopul acesta trebuie să aibă și o logică bine definită, un mesaj de transmis și niște acțiuni clare care trebuiesc executate, iar acest lucru se va întâmpla doar dacă între echipa noastră și dumneavoastră ca și client există o comunicare constantă pentru a ajunge la o înțelegere deplină a strategiei ce trebuie urmată și a felului cum se vor obține și se vor îmbunătății rezultatele.

Faceți un scurt rezumat în care să exprimați viziunea asupra paginii web pe care doriți să o creem pentru dumneavoastră, din care să reiasă clar care este scopul final al acesteia și felul în care această pagină web se integrează în strategia organizației. Luați în calcul și acțiunile pe care doriți să le facă un vizitator odată ce a ajuns să vă viziteze website-ul și cum veți determina acest vizitator să revină pe pagina web a organizației și chiar să vă recomande și altora. Odată ce aveți acest scurt rezumat ne puteți contacta folosind formularul de pe pagina noastră de contact.

services-branding-identity

Branding & identitate

Deoarece fiecare companie își are propria personalitate și mentalitate, înțelegem importanța ca aceasta să se identifice cu un simbol, o reprezentare vizuală a tuturor țelurilor sale și a tot ceea ce vrea să inspire. Cum fiecare alegere făcută în acest domeniu este crucială, a ne lăsa pe noi să le luăm pentru dumneavoastră ar fi cea mai bună decizie pe care o puteți facepentru branding.

Dacă deja aveți un brand de care nu sunteți în totalitate satisfăcuți, ne vom asigura să nu urmăm aceeași pași și vă vom îmbunătăți imaginea companiei ca mult mai mulți să o observe și să se lase inspirați de ea. În final scopul nostru nu este doar de a vă face să arătați bine, ci de vă construi succesul.

services-print-advertising

Productie Publicitara

Problema principală cu publictatea prin materiale tipărite este că nimeni nu vrea să se complice cu întreg procesul, toată lumea vrând doar să își pună o dorință și să aștepte îndeplinirea ei. Dacă va identificați cu situația de mai sus, atunci ați găsit agenția de publicitate ideală. Oferiți-ne doar o prezentare a ceea ce doriți să promovați iar noi ne ocupăm de restul.

Vom avea grijă să vă deranjăm doar atunci când avem o ciornă de calitate și nu doar orice design parțial. Odată ce aprobați propunerea nu mai aveți nimic de făcut decât să așteptați ca materialele să vă fie livrate gata tipărite in stafiu finit și pregătite pentru a fi distribuite viitorilor dumneavoastră clienți.

services-marketing-strategy

Strategie & marketing

Strategia reprezinta directia si scopul unei organizatii pe termen lung de a obtine avantaje intr-un mediu competitiv prin configurarea resurselor acesteia pentru a intampina nevoile pietei si a indeplini asteptarile partilor interesate.

Xander Advertising - www.xanderadvertising