• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Lansarea website-ului Cheile Rasnoavei - Turism & aventura

Publicata pe 09 Mai 2012 la 09:51.

Astăzi am lansat website-ul pentru promovarea zonei Cheile Râșnoavei. Proiectul a fost finanțat prin programul Regio și a avut niște specificații destul de stricte pe care a trebuit să le urmăm, însă la final clientul a fost mulțumit ceea ce este unul din cele mai importante lucruri.

Despre ce e vorba?

Practic website-ul țintește la promovarea zonei Cheile Râșnoavei și la convingerea turiștilor de a practica sporturi montane precum ciclismul montan sau escalada, în același timp atrăgând atenție asupra problemelor de mediu cu care lumea se confruntă în ziua de astăzi. Pentru a face asta, am structurat website-ul în așa fel încât utilizatorului îi este ușor să navigheze, acesta găsindu-și rapid paginile de interes. Lista activităților este  vizibilă chiar de pe prima pagină apoi devenind accesibilă prin meniul principal. Galeriile foto/video prezintă frânturi din peisaj iar forumul joacă rol de loc pentru a planui excursiile, a împărtăși impresii și de a  afla răspunsuri la ce întrebări pot apărea. Pentru a afla mai multe și a vizita website-ul accesați pagina proiectului.

Alte stiri

29
Iul
2013

Cheile Rasnoavei Adventure - Editia a II-a

Fiind abordati din nou de catre domnul Ovidiu Popescu de la Clubul Montan Altitudine pentru a crea un concept pentru proiectul "Cheile Rasnoavei Adventure" ne-am mobilizat incepand cu data de 17.06... citeste tot »

03
Oct
2012

Pensiunea Valea Cetatii a lansat versiunea 3.0 …

Bazat pe unul din noile noastre sisteme de administrare a continutului, website-ul pensiunii este construit pe platforma  XanderCMS Hotel, o platforma care vine in ajutorul proprietarilor de hotel ... citeste tot »

17
Apr
2012

Traim la altitudine cu Coco Popescu

Suntem bucuroși să anunțăm sponsorizarea alpinistei Crina Coco Popescu sperând ca astfel să ușurăm participarea sa la expediții importante nu doar pentru palmaresul propriu, ci și al Romaniei. Dori... citeste tot »

16
Feb
2012

Website-ul Vilei Craiasa Branului a primit imbu…

Crăiasa Branului tocmai a primit o rearanjare, devenind unul dintre cele mai stilate site-uri ale noastre. De la imaginea din antet și logo, până la meniul principal și de la link-urile de descărca... citeste tot »

12
Ian
2011

Lansarea website-ului Xander Advertising

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea website-ului agenției noastre, Xander Advertising. Dorim ca prin acest birou online să ne apropiem atât de clienții noștri curenți - cărora le mulțumim pentru în... citeste tot »

Xander Advertising - www.xanderadvertising