• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Traim la altitudine cu Coco Popescu

Publicata pe 17 Apr 2012 la 09:51.

Suntem bucuroși să anunțăm sponsorizarea alpinistei Crina Coco Popescu sperând ca astfel să ușurăm participarea sa la expediții importante nu doar pentru palmaresul propriu, ci și al Romaniei. Dorim să punem o identitate pe Coco și pe ceea ce a făcut ea, să facem în așa fel încât lumea să afle despre proiectele trecute, curente și viitoare dar să oferim publicului și șansa de a o susține pe Coco, recompensându-i cu diverse cadouri, de la abțibilduri la tricouri.

Cine este Coco?

Pentru cei ce încă nu au auzit de Crina Coco Popescu, vrem să vă anunțăm că palmaresul ei începe de la vârsta de 10 ani și cuprinde vârfuri de seamă de pe întreg mapamondul. Majoritatea recordurilor sunt pentru categoria ei de vârsta, ea fiind de asemenea și prima alpinistă din lume care să termine circuitul Seven Volcanoes. Coco a fost și prima alpinistă din lume care să urce Mt. Sidley din Antarctica, la 24 ianuarie 2011 - record omologat de World Records Academy. Mai multe despre ea veți afla însă în curând de pe site-ul oficial la a cărui refacere am început să lucrăm.

O nouă imagine

Pentru că noi considerăm că încă nu a avut parte de promovarea de care merită, ne-am asumat responsabilitatea de a pune pe picioare imaginea lui Coco în așa fel încât să reflecte adevărul despre ceea ce este ea: o alpinistă de excepție, o iubitoare de munte și activități montane și un simbol al pasiunii de "a trăi la altitudine". Cum în momentul actual trebuie să cutreierați internetul pentru a găsi ceea ce vă intereseaza despre ea, noi vom avea grijă ca tot ceea ce e important să fie disponibil pe site-ul oficial, în așa fel încât informația să inspire încredere și să provină de la cea mai veridică sursă posibilă: însăși Coco și tatăl ei dl. Ovidiu Popescu, președinte al Clubului Montan Altitudine din Râșnov.

Noua imagine vine înainte de toate cu un logo nou, pe care îl puteți vedea aici. Conceput pentru a reaminti de cucerirea circuitului Seven Volcanoes, el este legat de club chiar prin alpinistul ce escaladează vulcanul principal, alpinist prezent și pe logo-ul clubului. Un al doilea pas important este cel despre care am tot vorbit, adică site-ul oficial. În galeria foto de mai sus veți vedea fața nouă a acestuia împreună cu o parte din noile utilități de care acesta va dispune. Nu vom intra acum în detalii mai mult decât este nevoie dar să știți doar că versiunea statică este complet funcțională, urmând a îi fi implementat și CMS-ul pentru administrare.

Alte stiri

29
Iul
2013

Cheile Rasnoavei Adventure - Editia a II-a

Fiind abordati din nou de catre domnul Ovidiu Popescu de la Clubul Montan Altitudine pentru a crea un concept pentru proiectul "Cheile Rasnoavei Adventure" ne-am mobilizat incepand cu data de 17.06... citeste tot »

03
Oct
2012

Pensiunea Valea Cetatii a lansat versiunea 3.0 …

Bazat pe unul din noile noastre sisteme de administrare a continutului, website-ul pensiunii este construit pe platforma  XanderCMS Hotel, o platforma care vine in ajutorul proprietarilor de hotel ... citeste tot »

09
Mai
2012

Lansarea website-ului Cheile Rasnoavei - Turism…

Astăzi am lansat website-ul pentru promovarea zonei Cheile Râșnoavei. Proiectul a fost finanțat prin programul Regio și a avut niște specificații destul de stricte pe care a trebuit să le urmăm, în... citeste tot »

16
Feb
2012

Website-ul Vilei Craiasa Branului a primit imbu…

Crăiasa Branului tocmai a primit o rearanjare, devenind unul dintre cele mai stilate site-uri ale noastre. De la imaginea din antet și logo, până la meniul principal și de la link-urile de descărca... citeste tot »

12
Ian
2011

Lansarea website-ului Xander Advertising

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea website-ului agenției noastre, Xander Advertising. Dorim ca prin acest birou online să ne apropiem atât de clienții noștri curenți - cărora le mulțumim pentru în... citeste tot »

Xander Advertising - www.xanderadvertising