• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Website-ul Vilei Craiasa Branului a primit imbunatatiri

Publicata pe 16 Feb 2012 la 09:51.

Crăiasa Branului tocmai a primit o rearanjare, devenind unul dintre cele mai stilate site-uri ale noastre. De la imaginea din antet și logo, până la meniul principal și de la link-urile de descărcare până la imaginile de previzualizare a galeriei, aspectul simplu și modern invită vizitatorii să-i frunzărească paginile și să descopere ceea ce vila are de oferit. Pentru mai multe detalii despre proiect puteți accesa pagina sa.

De ce atâta agitație?

Păi, pentru că ne pasă de îmbunătățirea calității produselor ce le livrăm clienților noștri și după cum vedeți pe pagina de Servicii există acel pas care implică măsurarea și optimizarea produsului, un pas ce este atăt în interesul clienului cât și al nostru. Deși structura este la fel ca înainte, noua interfață se vrea a fi mai plăcută ochiului îmbunătățind relația dintre vilă și potențialii ei clienți.

Schimbările

Pe lângă logo-ul mult mai elegant, am schimbat Castelul Bran verde cu vila în sine pe care am scufundat-o în frumusețea și măreția naturii, munților și a brazilor. Noul meniu este mult mai curat decât predecesorul său iar acum ține evidența secțiunii curente în care vă aflați. Așadar, pentru a nu strica surpriza, vă vom lăsa să descoperiți singuri ce alte îmbunătățiri am mai adus la www.craiasabranului.com.

Alte stiri

29
Iul
2013

Cheile Rasnoavei Adventure - Editia a II-a

Fiind abordati din nou de catre domnul Ovidiu Popescu de la Clubul Montan Altitudine pentru a crea un concept pentru proiectul "Cheile Rasnoavei Adventure" ne-am mobilizat incepand cu data de 17.06... citeste tot »

03
Oct
2012

Pensiunea Valea Cetatii a lansat versiunea 3.0 …

Bazat pe unul din noile noastre sisteme de administrare a continutului, website-ul pensiunii este construit pe platforma  XanderCMS Hotel, o platforma care vine in ajutorul proprietarilor de hotel ... citeste tot »

09
Mai
2012

Lansarea website-ului Cheile Rasnoavei - Turism…

Astăzi am lansat website-ul pentru promovarea zonei Cheile Râșnoavei. Proiectul a fost finanțat prin programul Regio și a avut niște specificații destul de stricte pe care a trebuit să le urmăm, în... citeste tot »

17
Apr
2012

Traim la altitudine cu Coco Popescu

Suntem bucuroși să anunțăm sponsorizarea alpinistei Crina Coco Popescu sperând ca astfel să ușurăm participarea sa la expediții importante nu doar pentru palmaresul propriu, ci și al Romaniei. Dori... citeste tot »

12
Ian
2011

Lansarea website-ului Xander Advertising

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea website-ului agenției noastre, Xander Advertising. Dorim ca prin acest birou online să ne apropiem atât de clienții noștri curenți - cărora le mulțumim pentru în... citeste tot »

Xander Advertising - www.xanderadvertising