• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Campanie de promovare a proiectului Cheile Rasnoavei "Turism & aventura"

A fost nevoie de un design care sa transmita intr-un fel acel sentiment de aventura pe care turistii il pot resimti in Cheile Rasnoavei din Rasnov, Romania. Incepand cu ceea ce face zona atat de placuta practic, am pus cap la cap o lista de lucruri legate intre ele (munti, chei, natura, drumetii montane, ciclism montan, escalada) si apoi am inceput sa le grupam si sa le asamblam pentru a vedea la ce rezultat se poate ajunge. Dupa cateva experimente, prinseseram ideea conceptului final, dar totusi nu era suficient de finisata. Trecand de la creion si hartie la tableta grafica si Photoshop am variat elementele pana cand am obtinut ceea ce vedeti. Din pacate, la un anumit moment dat - in timpul procesului ulterior de design web - ni s-a spus ca deoarece proiectul incepuse cu un alt logo, va trebui sa continue cu el pana la capat, conceptul nostru ramanand tocmai asta, un concept. Suntem fericiti insa ca ne-am putut imbogati cunsotiintele si ca am invatat multe din acest proces, fiind nerabdatori sa incepem proiecte similare.

La inceput am vrut un website care sa arate lucrarile pe care le-am facut de-a lungul timpului. Apoi ideile s-au succedat cu repeziciune si au rezultat: o noua companie, un nou logo, o noua pagina web, noile carti de vizita si mape de prezentare, acreditarea cu managementul calitatii, toate pornind de la o simpla idee. Profesionalismul de care Daniel Popa si echipa lui au dat dovada, m-a convins sa investesc in publicitate, lucru care m-a ajutat sa... citeste tot »

La inceput am vrut un website care sa arate lucrarile pe care le-am facut de-a lungul timpului. Apoi ideile s-au succedat cu repeziciune si au rezultat: o noua companie, un nou logo, o noua pagina web, noile carti de vizita si mape de prezentare, acreditarea cu managementul calitatii, toate pornind de la o simpla idee. Profesionalismul de care Daniel Popa si echipa lui au dat dovada, m-a convins sa investesc in publicitate, lucru care m-a ajutat sa imi cresc compania si puterea brandului. Multumesc Xander Advertising.

Recomand Xander Advertising pentru profesionalism, realism in costuri (ce s-a estimat nu s-a depasit, lucru care m-a determinat sa lucrez in continuare cu ei) si mai ales calitatea lucrarilor. « am citit

Bogdan Preda
Brasov, Romania
Xander Advertising - www.xanderadvertising