• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Dezvoltarea website-ului Craiasa Branului

La începutul proiectului, dorința clientului a fost de a avea un site simplu în care să își prezinte vila potențialilor chiriași de vacanță. Specificațiile primite pe partea vizuală includeau nuanțe vii (ex. Millenium Bank, Wizz Air sau itv2) și simplitate și aranjare aerisită în pagină (ex. www.trinkcottage.co.uk). Deoarece culoarea vie cea mai potrivită pe care am considerat-o pentru proiect a fost cea a naturii - verdele măr - am continuat pe ideea aceasta, începând să tot dezvoltăm.

Apărând diverse modificări tehnice pe parcurs și interes din partea clientului față de conținut tot mai bogat și opțiuni mai variate, site-ul a căpătat un nivel de complexitate mai ridicat decât era estimat inițial pe partea de dezvoltare, păstrându-și însă revigoranța inițiale pentru vizitatorii săi.

Opțiuni precum descărcarea materialelor de informare, vizualizarea perioadelor reale în care vila este inchiriată (și în ce regim) , studierea metodelor pas-cu-pas de ajunge la vilă sau frunzărirea posibilelor activități sau locuri de vizitat în zonă sunt doar câteva exemple a celor puse la dispoziție de acest site.

Daniel si echipa sa au dezvoltat website-ul meu, www.craiasabranului.com. Dupa cum vedeti, este un site complet, usor de utilizat si cu multe functionalitati dragute. Echipa de la Xander este cunoscatoare, ajutatoare si motivata sa ajute. Nu am intampinat  taxe ascunse si nu au fost costuri suplimentare, desi proiectul s-a dezvoltat tot mai mult pe masura ce s-a inaintat cu lucrul. Am recomandat si voi mai recomanda aceasta echipa ca fiind experi... citeste tot »

Daniel si echipa sa au dezvoltat website-ul meu, www.craiasabranului.com. Dupa cum vedeti, este un site complet, usor de utilizat si cu multe functionalitati dragute. Echipa de la Xander este cunoscatoare, ajutatoare si motivata sa ajute. Nu am intampinat  taxe ascunse si nu au fost costuri suplimentare, desi proiectul s-a dezvoltat tot mai mult pe masura ce s-a inaintat cu lucrul. Am recomandat si voi mai recomanda aceasta echipa ca fiind experimentata, onesta, proactiva si capabila. Practic esta cam tot ceea ce ti-ai dori cand ai nevoie de un website. « am citit

Damian Galvin
Brasov, Romania
Xander Advertising - www.xanderadvertising