• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Dezvoltarea website-ului pentru Fundatia "Filantropia Sighisoara"

În calitate de sponsor al Fundației Centrului Creștin Social Medical de Zi din Sighișoara ne-am asumat rolul de a face cunoscută această cauză și în mediul online. Oamenii ce își dedică timp și suflet acestei cauze merită să fie cunoscuți și să se știe pentru ce militează. Într-o lume în care mentalitatea de "fiecare pentru el" domină, este lesne de înțeles că puțini sunt cei care fac lucruri din pur altruism. Noi dorim să facem ce putem pentru a transforma "puțini" în "mulți".

Structura paginii este una simplă, totul fiind aranjat într-un format specific blog-urilor dat fiind faptul că este menită ca unealtă de comunicare. Secțiunile clare sunt prezentate în meniul orizontal superior iar galeria foto animată însoțește toate paginile pentru îi aminti mereu utilizatorului că este vorba despre o cauză reală, contribuția cea mai simplă a acestuia la cauză putând-o face prin bara laterală din dreapta unde se află accesul rapid la donația PayPal.

Ideea generală a design-ului a fost de a păstra simplitatea și ca vizitatorul să găsească mai ușor informația necesară, de aceea se și utilizează gradienturile gri ca fundaluri, doar roșul închis atrăgând atenția spre anumite porțiuni importante (secțiune curentă în meniu, titluri etc).

Xander Advertising - www.xanderadvertising