• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Dezvoltarea website-ului pentru Kangen Romania

Dată fiind multitudinea de surse de informare - grație mediului on-line - vizitatorul trebuia determinat să rămână pe site pentru orice informație și să nu adopte alternative precum motoare de căutare sau enciclopedii web. Ce îl poate face pe el să rămână pe site? Simplu: să găsească acolo tot ce are nevoie pentru a își forma o părere proprie! În acest scop, site-ul a fost conceput ca un glosar ce va conține toate elementele cheie promovării sănătății apei Kangen. Astfel, structura pe care s-a mers a fost una clară și la obiect, meniul principal fiind format tocmai după întrebările posibile pe care și le-ar putea pune orice persoană care aude pentru întâia oară despre apa Kangen.

Pe lângă secțiunile care vor răspunde la aceste întrebări există și cele dedicate informării cu privire la diverse evenimente și noutăti direct legate de apa Kangen. De asemenea, ce modalitate mai bună de a convinge pe cineva decât citind chiar cuvintele altora care au trăit pe pielea lor totul? A fost integrată astfel o secțiune de testimoniale pentru ca oricine să își poată împărtăși experiențele avute cu apa Kangen. Secțiunea video cu prezentări interesante din partea unor persoane reale și nu doar informația oficială a unui site este și ea un element esențial și o unealtă de promovare ideală, iar prezentarea individuală și detaliată a produselor elimină misterul acestei ape enigmatice, reducând totul la nivel de știință și cercetare.

În ceea ce privește partea vizuală, totul trebuia să vibreze a curat și revigorant, reflectând niște palide nuanțe de albastru cu care suntem toți obișnuiți când vine vorba de "culoarea" apei, iar concentrarea meniurilor în bara laterală stângă permite integrarea mai multor blocuri utile vizitatorului, oferind în același timp suficient spațiu pentru defilarea informației în zona principală a paginii.

Xander Advertising - www.xanderadvertising