• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Dezvoltarea website-ului pentru Pensiunea Valea Cetatii

Cu o localizare ideală vacanțelor, team building-urilor sau festivităților, pensiunea Valea Cetății necesita un site de prezentare care să exprime tocmai apropierea de natură la poalele munților, însă fără izolarea completă de civilizație și comoditățile lumii moderne. Totul trebuia învăluit într-un aer curat și revigorant, refugiul călduros și îmbietor fiind construcția de lemn căreia îi vei spune "acasă" pentru o vreme.

Considerând că un potențial oaspete al acestei pensiuni își vrea bucățică sa de rai cât timp stă acolo, am conceput pagina exact pentru îl face să simtă asta încă de pe scaunul de la birou. Clădirea a fost așezată pe o felie de pământ, acompaniata de munți, brazi falnici, păsări ale văzduhului și o pătură de nori ce se pierde într-o nuanță de albastru ce domină pagina. Scopul este de a oferi vizitatorului o privire de ansamblu asupra pensiunii, acesta având-o aproape în mâna sa, putând să o studieze în amănunt urmând ca decizia asupra cazării să îi aparțină.

Gruparea informației importante și de actualitate pe prima pagină oferă acces rapid la ultimele noutăți și oferte, iar meniul principal poziționat deasupra clădirii și a norilor subliniază din nou controlul utilizatorului asupra comportamentului site-ului. Iconuri simple dar sugestive oferă din start o primă informație legată de ofertele disponibile pe site, iar iconurile calendarului anunță deja disponibilitatea unui eveniment sau știri. Deoarece cartea de oaspeți nu poate fi lipsită din nici o pensiune sau cabană, aceasta a fost integrată și pe website pentru ca oricine să poată afla părerile sincere ale altor persoane care au poposit la rândul lor acolo.

Xander Advertising - www.xanderadvertising