• str. Nicolae Balcescu nr. 27
    Brasov, Romania
  • (+) 40.752.939.355
    (+) 40.761.018.866

Dezvoltarea website-ului pentru Pestera Valea Cetatii

Provocarea de a promova un monument al naturii trebuie acceptată cu onoare deoarece în fața acestuia nimeni nu poate fi mai mult decât un umil martor al frumosului. Peștera Valea Cetății este un bun exemplu a unui astfel de monument ce merită adus la cunostiința cât mai multor împătimiți ai naturii și nu numai. Modurile prin care persoanele responsabile de peșteră fac din aceasta un loc destinat diverselor activități trebuiau regăsite și în proiectul curent.

Deoarece peșterile reprezintă un punct de interes pentru oameni încă din cele mai vechi timpuri, site-ul trebuia să reflecte protecție, siguranță și izolare, dar totodată mister și curiozitate. Am considerat că cea mai bună metodă de a obține acest lucru este utilizarea imaginilor pe întreaga suprafață de fundal. În acest fel vizitatorul va fi întâmpinat direct de maiestuasa cavernă. Modul în care acestea diferă funcție de locația în website este desigur determinată de tipul de pagină vizualizată, cea principală - prima pagină - având imaginea cea mai impozantă.

Fiind un proiect asociat direct cu cel al pensiunii cu același nume, cel mai bun mod de corelare între acestea a fost de a păstra structura generală a site-ului la fel, variind însă partea centrală unde a mai fost introdusă o bară laterală pe partea dreaptă. Bara conține unelte specifice fiecărei secțiuni în care se afla vizitatorul (navigator, calendar, pagini similare etc.) dar și locuri dedicate partenerilor ce ajută la promovarea peșterii.

Xander Advertising - www.xanderadvertising